Za pripravo ponudbe, nam na elektronski naslov analista.statistika@gmail.com pošljete opis problema in morebitne druge podatke glede storitve, ki jo potrebujete (npr.: hipoteze, raziskovalna vprašanja, metodologija, želja po obdelavi podatkov, navodila …). V kolikor bomo za pripravo ponudbe potrebovali dodatna pojasnila ali podatke, vas zanje zaprosimo. Za pripravo ponudbe in predračuna, nam zadostuje vaš elektronski naslov, drugih vaših osebnih podatkov kot so ime in priimek, naslov, telefonska številka itd. za pripravo ponudbe ne potrebujemo, lahko pa nam jih na lastno željo zaradi lažjega sodelovanja zaupate. Vsem strankam zagotavljamo varstvo osebnih podatkov.
Na podlagi vašega povpraševanja vam pripravimo ponudbo z opisom storitev, ceno oz. predračunom. Na podlagi z vaše strani potrjenega naročila, se z elektronskim sporočilom sklene pogodba za željeno storitev, ki je predmet predračuna. S to pogodbo se podjetje ANALISTA, Marina Šinko s.p. zaveže, da bo opravilo storitev, naročnik pa, da bo storitev plačal po predračunu. Podjetje ANALISTA, Marina Šinko s.p., do datuma izvedbe, ki je naveden v končni ponudbi oz. do datuma prejema plačila (če je nakazilo izvedeno po datumu plačila, navedenemu v predračunu), preko elektronske pošte preda naročniku storitev, ki je predmet pogodbe ter račun za opravljeno storitev.
Znesek storitve, ki je naveden na predračunu, naročnik plača preko UPN obrazca, bančnega nakazila ali preko spletne banke na TRR: SI56 6100 0001 1897 009.